Zinktag og kobbertag der sikrer dig et flot og holdbart nyt tag

Vi lægger et falset tag på din bygning

Hos Blikkenslagerne har vi stor erfaring inden for lægning af falset tag, og du er derfor garanteret håndværk af højeste kvalitet, uanset om du vælger et zinktag eller et kobbertag, som begge er to meget populære løsninger. Vi lægger nyt tag på mange forskellige typer bygninger for både private og erhverv på hele Fyn og øerne.

Vi vægter kvalitet og sikkerhed højt

Vi vægter kvalitet og sikkerhed utroligt højt, og det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig i trygge hænder, når du vælger at lade os udføre dit arbejde. Ved at vælge et professionelt tagfirma som Blikkenslagerne er du sikret professionel rådgivning baseret på mange års erfaring inden for lægning af falset tag i form af et kobbertag eller et zinktag.

Det er af stor vigtighed for os, at du som kunde føler dig godt behandlet og i trygge hænder lige fra den første kontakt, til det færdige arbejde står klart. Derfor har vi under hele processen tæt kontakt til dig, så løsningen lever fuldt op til dine forventninger og behov.

Hvad koster et zinktag?

Hvor meget et zinktag koster afhænger af din konkrete opgave, hvilket ligeledes gør sig gældende i forhold til prissætningen på et kobbertag. Hvor stort skal taget være? Er der et undertag på den nuværende konstruktion? Og er der nogle særlige ønsker, vi skal tage højde for?

Både et kobber- såvel som et zinktag har lave vedligeholdelsesomkostninger, når først det er blevet monteret. Derfor kan det godt betale sig at investere i en smuk og langtidsholdbar løsning, som disse tagtyper er.

Kontakt os og indhent et tilbud på dit zink- eller kobbertag

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på dit nye tag, når vi ved mere om opgaven.

​Ønsker du yderligere information om vores løsninger inden for falset tag, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for et
​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 50 55 90 60 eller send os en e-mail til jesper@blikkenslagerne.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

houzz

Kontakt os

Blikkenslagerne ApS

Erhvervsparken 4

5884 Gudme

Telefon: 50 55 90 60

jesper@blikkenslagerne.com

CVR​: 29309949

Vi er stolte
​sponsorer i ​GOG