Kviste og tagarbejde

Få mere plads og lys ved hjælp af en kvist på taget

Kunne du tænke dig at udvide din bolig eller din erhvervsbygning med en kvist, der giver ekstra plads og mere lys ind i rummet? Så kan vi hos Blikkenslagerne hjælpe dig. Vi er en alsidig virksomhed, når det kommer til tagarbejde og opbygning af kviste. Vi hjælper både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder med at få den rette løsning, der matcher lige netop deres tagkonstruktion og deres individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder kviste, der passer til din bygnings stil og charme

Vi har stor erfaring inden for tagarbejde på samtlige typer af huse. Ud over det håndværksmæssige tilbyder vi yderligere at rådgive dig omkring, hvilke muligheder der findes i forbindelse med kviste for at sikre dig, at dit hjem eller din bygning ikke mister sin oprindelige charme eller det gennemførte stilistiske præg i forbindelse med etableringen af tagkviste.

Ud over dette udfører vi naturligvis også gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af både skorsten og kviste på huse og andre typer bygninger.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Når du vælger at lade os varetage din opgave i forbindelse med etableringen af kviste eller øvrigt tagarbejde, så kan du altid forvente at få udført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Derudover kan du samtidig også altid regne med, at arbejdet er færdigt til den aftalte tid, når du lader os udføre arbejdet.

​Kontakt os og hør mere om tagkviste eller indhent et tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få monteret en eller flere kviste på dit tag. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på.

Kontakt os for et
​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 50 55 90 60 eller send os en e-mail til jesper@blikkenslagerne.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

houzz

Kontakt os

Blikkenslagerne ApS

Erhvervsparken 4

5884 Gudme

Telefon: 50 55 90 60

jesper@blikkenslagerne.com

CVR​: 29309949

Vi er stolte
​sponsorer i ​GOG