Zinktagrender og nedløbsrør med lave vedligeholdelsesomkostninger

Vi tilbyder montering i høj kvalitet med stor professionalisme

Hvis du har brug for at få monteret nye tagrender og nedløbsrør på din bygning, og hvis du samtidig ønsker et langtidsholdbart og smukt resultat, så kan zinktagrender og matchende nedløbsrør være et oplagt valg.

Hos Blikkenslagerne ApS har vi mange års erfaring inden for nye tagløsninger, herunder blandt andet med montering af zinktagrender og nedløbsrør i zink, som vi udfører for vores kunder på Fyn og øerne. Vores dygtige team bestående af erfarne blikkenslagere kan levere en samlet løsning til dig.

Få kompetent rådgivning om valg af materialer

Rådgivning omkring valg af materialer er ligeledes en ydelse, vi tilbyder, da materialevalg kan være altafgørende i forhold til fremtidigt vedligehold. Det er blandt andet derfor, vi altid leverer kvalitetsarbejde, der både er æstetisk og funktionelt.

Vi sikrer dig en flot og energirigtig løsning

Vi har mange års erfaring inden for blandt andet montering af zinktagrender og tilhørende nedløbsrør samt øvrigt arbejde for en blikkenslager.

Uanset om vi skal opsætte nye tagrender, lægge nyt zinktag eller udføre en anden opgave for dig, så sætter vi altid en ære i at tilbyde flotte og energirigtige løsninger med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt os og få beregnet en pris på zinktagrender og nedløbsrør

Prisen på montering af zinktagrender og nedløbsrør afhænger blandt andet af, hvor mange meter tagrender du har brug for, og hvilken størrelse de skal være i. Derfor kan vi ikke komme med en specifik pris, før vi har talt om dine ønsker og behov. Dog er vores priser altid rimelige og konkurrencedygtige, og med efterfølgende lave vedligeholdelsesomkostninger på blandt andet dine tagrender og nedløbsrør i zink, kan du være sikker på, at det godt kan betale sig at vælge lige netop vores løsninger.

God service er vigtigt, og din tilfredshed betyder meget for os, hvorfor du altid er velkommen med feedback og spørgsmål. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt eller blot få et godt råd.

Kontakt os for et
​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 50 55 90 60 eller send os en e-mail til jesper@blikkenslagerne.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

houzz

Kontakt os

Blikkenslagerne ApS

Erhvervsparken 4

5884 Gudme

Telefon: 50 55 90 60

jesper@blikkenslagerne.com

CVR​: 29309949

Vi er stolte
​sponsorer i ​GOG