Blikkenslager​

Traditionel, men moderne blikkenslagervirksomhed.

Vi løser alt lige fra små reparationer til større arbejde med tagrender i zink eller kobber, tagbelægning med skifter eller pap og nedløbsrør - ligeledes i zink eller kobber. Vi udfører mange opgaver inden for blikkenslagerfaget og du kan derfor altid kontakte os.

Rådgivning omkring valg af materialer er ligeledes en ydelse vi tilbyder, da materialevalg kan være altafgørende i forhold til fremtidigt vedligehold. Det er blandt andet derfor vi altid leverer kvalitetsarbejde, der både er æstetisk og funktionelt.

Vi har mange års erfaring i faget og sætter en ære i at tilbyde flotte og energirigtige løsninger med lave vedligeholdelsesomkostninger. Prisen på blikkenslagerarbejde afhænger af opgavens omfang samt valg af materialer. Derfor kan vi ikke komme med en specifik pris, før vi har talt om dine ønsker og behov. Dog er vores priser altid rimelige og konkurrencedygtige. God service er vigtigt og din tilfredshed betyder meget for os, hvorfor du altid er velkommen med feedback og spørgsmål.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte Blikkenslagerne ApS og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt eller blot få et godt råd.

Kontakt os for et
​uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 50 55 90 60 eller send os en e-mail til jesper@blikkenslagerne.com

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

houzz

Kontakt os

Blikkenslagerne ApS

Erhvervsparken 4

5884 Gudme

Telefon: 50 55 90 60

jesper@blikkenslagerne.com

CVR​: 29309949

Vi er stolte
​sponsorer i ​GOG